Vi giver dem 2 ½ liter plejesæbe med når vi har behandlet deres gulve med sæbe. Et oliebehandlet gulv stiller samme krav til rengøring som et lakbehandlet gulv. Lige mellem København og Amager ligger Valby, hvor vores hovedkontor har til huse.

Gulveksperter er lige os

Ekspertise og håndværksmæssig erfaring gør os i stand til at rådgive vores kunder om den bedste løsning for deres gulv. Er det tilfældet, udfører vi matslibning af gulvet; efterfølgende kan der laves gulvbehandling med lak, lud, sæbe eller olie.

Gulvvask med den rigtige sæbeopløsning kræves

Efterfølgende er jævnlig vask med sæbeopløsning med til at holde gulvet pænt og mættet. Er servicen ikke i top, vil en gulvmand – uanset det endelige resultat – altid fremstå som en mindre succesfuld samarbejdspartner, og boligejere vil ikke være fuldt ud tilfredse.

God rådgivning og smukke trægulve

Vi efterkommer din smag og rådgiver dig i den ønskede retning. Er trægulvet meget nedslidt, eller er det før blevet afhøvlet, risikerer man, at slidlaget på gulvet ikke længere er tykt nok. Sidenhen bruger man mere finkornet sandpapir, til at give gulvet en flot finish og sikre sig at gulvet ikke får en ubehagelig ru overflade.

Skal dit trægulv fremstå lyst og smukt?

I sidste ende afhænger det af, om gulvet skal fremstå med et lyst, mørkt, mat eller blankt skær. Vi har solid erfaring med at få selv de mest medtagne gulve smukke og næsten som nye igen.

Gulvafhøvling i København tilbydes

Vigtigt med erfarne folk til en gulvafhøvling i København og andre steder på Sjælland. Kommer der større skrammer i gulvet, er det muligt at reparere dem lokalt ved hjælp af afslibning og genbehandling med lud. Før en gulvafslibning vurderer vi naturligvis dit gulv grundigt. Vi bruger kun den bedste olie for en ekstra god holdbarhed.

Få et uforpligtende tilbyd og besigtigelse af dit trægulv

Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at råde og vejlede om mulighederne. Lud behandling skal derfor behandles efterfølgende ned natursæbe eller træ olie. Til gengæld kan den med enkle midler puste nyt liv gamle gulve. If you loved this write-up and you would certainly like to obtain even more information relating to http://egedahl.dk/ kindly visit our own web-site. Det er vigtigt, at man fjerner alle tidligere gulvbehandlinger i forbindelse med slibning af gulv.

Her får du gulvafslibning i høj kvalitet

Vi har mange års erfaring med gulvafslibning i høj kvalitet og til rette tid. Efter endt gulvslibning anbefaler jeg at trægulvet behandles med et gulvprodukt, som f.eks. Vi finder den bedste løsning til dig og din bolig når det gælder gulvrenovering af dine trægulve.

Vælg den rette gulvbehandling her hos os

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en let afslibning, fuld gulvafslibning eller gulvafhøvling, når du står foran gulvafslibning i København. Køb din lud her og køb dine sæbespåner her – til selve arbejdet skal du bruge gammeldags skurebørster, og vi anbefaler disse og den gammeldags gulvklud der både suger og kan vrides.

Hvilken gulvbehandling er bedst?

Hver gulvbehandling har sine egne fordele og ulemper, og nogle gange er man også nød til at gå på kompromis for det bedste resultat. af dit gulv af, vil vi efterfølgende udføre en finslibning for at forberede dit gulv til den behandling du ønsker. Vi sliber alt fra almindelige trægulve og laminat gulve til alle former for plankegulve i København & omegn.