Gulvafslibning? Vi kan hjælpe dig med alle former for gulvarbejde, herunder gulvafshøvling, gulvrenovering samt gulvbehandling med lak, lud, sæbe og voks. Får man til gengæld en ridse i lakken ved at man eks. trækker et møbel henover gulvet, eller man får ‘stilet-mærker’, så er skaden sket. Mest brudt gulvbehandling på bræddegulv er med Faxe hvid ludbehandling, klar mat lak, hvidpigmenteret Trip Trap hvid lak, natur lud, natur gulvoli mm. Fordelene ved et olieret gulv er, at gulvet opleves varmt og behageligt at gå på og olien giver en flot glød.

Gulvafslibning der vil noget?

Et olieret gulv har fordele. Et trægulv kan holde en livstid og mere til, hvis det behandles ordentligt. Det vil sige, at det plejes med de rette midler og ikke slides uden at blive vedligeholdt. Et oliebehandlet trægulv skal derimod vaskes med en gulvsæbe som er specielt beregnet til oliebehandlede trægulve.

Afslibning og gulvbehandling

Kontroller at overkanten er vandret. Er den ikke det, tages panelet af og stiftes fast i væggen med vandret overkant og hvilende på gulvet hvor revnen er mindst. Hvad vil det koste mig med hvid lud og olie? prisen er den med gulvafslibning og gulvbehandling?

Sæbebehandling med sæbespåner

Et fremstående eller løst søm kan være årsagen til, at et gulvbræt bevæger sig, når man træder på det; dette medfører ofte en Sæbebehandlede gulve vedligeholdes med støvsugning og jævnlig gulvvask med en speciel plejesæbe. Efter en lang periode hvor hvide gulve var “det eneste rigtige” er farvede gulve kommet på mode!

Afslibning af bordplader

Vær på forkant i det nye årti! Støder bordpladen op til en sten plade eller en anden møbel eller hvidevare anbefales det den fjernes idet der kan opstå ridser. Skal din gulvmand være lokal og samtidigt billig UDEN at gå på kompromis med kvalitet? Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet, stabilitet samt stor fleksibilitet.

Behandling af højkantsparket

Højkantsparket leveres normalt i ca. 23 mm tykkelse, men kan også leveres i ca. 10 og ca. 16 mm tykkelse. Afhøvling af gulve (afretning) er en proces der er egnet til bløde træsorter, oftest fyrtræ (plankegulve). Gulvafslibning / gulvslibning / gulvafhøvling / gulvhøvling / afslibning / slibning / afhøvling og høvling af gulve foregår på langs af brædder uden valsespor. ?En ludbehandlings vigtigste egenskab er, at behandlingen hæmmer træets naturlige gulningsproces.

Tørre- og hærdetid

Den første uge efter lakeringen må gulvet ikke vaskes og der må ikke lægges store tæpper. Underlaget skal være helt rent, det vil sige, at der ikke må være skidt og snavs nede i revnerne, for så kan fugen ikke holde sig på plads og slipper. Vi har ingen stor og fordyrende administration.

Lav pris og høj kvalitet

Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet, stabilitet samt stor fleksibilitet. Vi råder over en lang række gulvbehandlinger med vidt forskellige behov for vedligeholdelse og kan rådgive dig til det rette valg If you loved this post and you want to receive more details relating to gulvbelægning kindly visit the web site. .