Gulvafslibning udføres på alle former for gulve af træ, herunder plankegulve, parket og lamelgulve. I langt de fleste tilfælde er det nødvendigt at skifte hele gulvet, hvis det knirker. Behandling fortages med en opvredet klud, sorte mærker fjernes med rense benzin, gulvet må ikke vaskes og der må ikke lægges store tæpper den første uge efter lakeringen. Skulle I have et gulv, som kunne trænge til at blive frisket op – så kontakt os, og vi kommer ud at giver et tilbud på opgaven.

Gulvarbejde og gulvafslibning udføres i hele København

Vi har ingen mindstepriser. Oliering giver træet en jævn og behagelig overflade, der ikke kræver for megen vedligeholdelse. Tillæg for aftagning af: lim, spartelmasse, søm, maling samt for gulve med ualmindeligt meget lak Vi udfører gulvafslibning og gulvafhøvling, så gulvet bliver så smukt som nyt.

When you have just about any queries regarding in which along with how you can employ billig gulvafslibning, you are able to e mail us from the web-page. Gulvrenovering er vores speciale

Ludbehandling – Ludbehandling er en god form for gulvbehandling, hvis man vil sikre sig, at gulvet beholder den samme smukke farve og samtidig bliver mere solidt. Her betaler det sig virkelig at gøre arbejdet ordenligt, så opnår man det flotteste resutat. Når man ringer til forskellige gulvfirmaer, vil man som regel opleve, at priserne på bl.a. gulvafslibning og gulvafhøvling kan være meget forskellige. Kan man ikke komme til fra undersiden, giv så trinet nogle søm eller bedre skruer ned i det lodrette bræt under

Gulvafslibning i Aarhus?

Vores kundekreds strækker sig over hele Midtjylland, i omegnen af Århus, Viborg og Vejle. Kontakt os for yderligere information. Overvejer du afslibning, afhøvling eller efterbehandling af dit gulv, så kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Uanset hvilken lak du vælger, får du et smukt, stærkt og holdbart resultat, du kan glæde dig over mange år frem i tiden. Vi udfører primært arbejde i Vinderup, Ulfborg og resten af Holstebro Kommune, men besøger dig også i Struer Kommune og Ringkøbing-Skjern Kommune.

Gulvbehandling med lak, lud og olie?

Såfremt du ønsker det, hjælper vi dig naturligvis med at vælge præcis den type efterbehandling, der passer bedst til dit trægulv. Vi er altid klar til at tage en ny opgave ind, og vi giver gerne råd og vejledning, hvis du mangler ideer til, hvordan dit eller jeres gulv får optimal pleje. Her vil du kunne finde råd og vejledning om hvordan du vedligereholder dit gulv og får det til at holde længst. Vi sørger selvfølgelig for at slibe og støvsuge gulvet, inden vi går i gang med behandlingen.

Her får du den gode gulvservice

Vi tilbyder gulvservice til alle typer af kunder, hvoraf vi især servicerer boligforeninger, kommuner og private kunder. at opnå en så plan/jævn overflade som muligt. Dette udføres typisk med enten korn 24, 36 eller 40 (kornstørrelsen angiver hvor mange korn der er pr. cm²).