Gulvafslibning og slibning af trappetrin praktiseres mange gange når der udføres gulvslibning. Som ved slibning af trægulve kan trapper med trætrin afslibes og blive smukke som nye endnu engang.

Hvad koster en gulvafslibning

Gulvafslibning er mere ressourcekrævende pr. kvm end afslibning af plankegulve og parketgulve, og derfor udregnes prisen pr. trappetrin og ikke pr. m2. Der er forskellige fremgangsmåder til trappeafslibning afhængig af trappetypen. Vi skelner typisk mellem:

Indendørs trapper

Bagtrapper, hovedtrapper og kældertrapper

Udendørs trappe

Trapper behandlet med fernis.

Hvor udføres gulvafslibning?

Alle former trapper i træ kan tåle en afslibning. Den lille trappeforkant samt den vandrette trædeflade afslibes, og altså ikke gelænder, mellemstykker, gerichter og sidestykker o.s.v.

Gulvafslibning og afslibning af trapper?

Invendige trapper er trapper i en bolig, såsom en lejlighed eller et hus. If you beloved this write-up and you would like to obtain a lot more details with regards to mouse click the following web site kindly pay a visit to the web page. Hvor derimod en trappeopgang er betegnelsen for trapperne i en etageejendom. Trapper, der før har været overfladebehandlet med fernis må renoveres med specialudstyr, rekvisitter og maskiner.

Gulvafslibning og afslibning af trapper

Afslibning af trapper foretages med en håndholdt afsliber, og iøvrigt efter helt samme procedure som ved gulvafslibning. Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af bræddegulve:

Grovslibning

Mellemslibning

Finslibning

Let slibning

Polering

Trapper afslibes 4 – 5 gange afhængig af trædefladen. Der startes ud med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den nuværende overflade. Fra da af slibes der med finere og finere korn, indtil finishen er i orden.

Støv og afslibning af trapper og trappetrin?

Afslibning af trappe støver en del mere end en typisk gulvslibning. Det skyldes at der benyttes små håndholdte slibemaskiner, med reduceret støvsuge kapacitet. Efter afslibningen støvsuges alle vandrette flader, hvorfor støvmængden vil bære næsten ingenting.

Skal en trappe efterbehandles?

Umiddelbart efter slibningen, må der udføres en overfladebehangling. Her vil du kunne vælge imellem lud, lak, olie med for eksempel hvidpigment. Hvid lud, hvid lak og hvid olie er efterstræbte overfladeløsninger til enhver bolig og hjem. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Hvad koster afslibning af trapper og gulvafslibning?

Prisen på afslibning af trapper og webite egedahl afhænger af trappens karakter og størrelse samt hvilken efterbehandling der vælges. Vi har altid billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.