Gulvafslibning og ny gulvbehandling kan skabe underværker. For at få et flot resultat starter vi med grovkornet sandpapir og afslutter med helt fint sandpapir. På den måde får dit trægulv en flot og blød finish. De forskellige behandlinger har forskelligt udseende, og det bedste man kan gøre er at tage en snak med fagmanden og eventuelt se billeder fra de forskellige behandlinger.

Vandbaseret lak

Moderne gode vandlakker er fuldt ud ligeså holdbare som den gammeldags syre/spritlak, som er ganske sundhedsfarlig. Ved behandling benyttes der rigeligt af produkterne. Træet er derfor mættet og beskyttet. Kun dig som kunde sætter begrænsning. Når der efter/overfladebehandles, bliver gulvet modstandsdygtig overfor slid og smuds.

Lakering af trægulve

Man kan vælge mellem forskellige typer behandling, som hver især har sine fordele. Planlægger du at give dine gulve lak? Mulighederne for lakering er mange og i oversigten ovenfor kan du se hvilken lakering, der egner sig bedst til netop dit gulv.

• Bordplader

• Parketgulve

• Plankegulve

• Trægulve

• Trapper

Afslibning – Vi foretager også afslibninger af gulve og kan efterbehandle med for eksempel lak-, lud-, eller oliebehandlinger. Bræddegulve der er behandlet med Fernis gennem mange år-malet gulve-gulve med gipsspartel-; Gennem tiden har vi gjort mange kunder tilfredse med vores arbejde, fordi vi altid udfører opgaverne med.

Gulvrådgivning og vejledning

Hvis der skulle forekomme yderligere spørgsmål, er du/I selvfølgelig velkomne til at kontakte os. Det er et omfattende arbejde at gøre noget ved gulve der knirker, men det er en absolut en mulighed. If you liked this article and you would like to collect more info pertaining to gulvfirma generously visit our own website. Foruden alle de ovennævnte typer så kan vi som din personlige gulvlægger også stå for unikke løsninger efter dine specifikke ønsker og behov.

Gulvtyper og træsorter

Først vurderer vi gulvet: Træsort, overfladebehandling og stand. Er det et gammelt plankegulv med store søm eller en nyt parketgulv lagt flydende med bøjler? Jo flere lag lak, jo mere lukket overflade, og jo stærkere bliver det. Den eneste ulempe ved lak er, at dybere ridser eller mærker, kun kan afslibes eller poleres væk.

Gulvlægning og især gulvmontering

Vi er pecialiseret i montering af trægulve, reparation af trægulve, vedligehold af trægulve, Endvidere er en tæt dialog en meget god ting. Kontakt din gulvmand og få aftalen helt på plads. Ring til os og få svar på dine spørgsmål eller et gratis og uforpligtende tilbud. Vi kører på hele Sjælland Ulemper som kan nævnes er, mørke mærker ved hyppig brug af våde sko.