Trappeslibning og slibning af trappetrin laves normalt i forbindelse med gulvslibning. Ligesom ved slibning af trægulve kan trapper med trætrin afslibes og blive ligesom som nye påny.

Hvad koster en trappslibning

Trappeslibning tager længere tid pr. kvadratmeter end gulvafslibning, og prisen udregnes derfor pr. trappetrin og ikke pr. kvadratmeter. Der benyttes en del teknikker til afslibning af trapper afhængig af trappetypen. Vi skelner normalt mellem:

Indendørs trapper

Hovedtrapper, kældertrapper og bagtrapper

U trappe

Trapper behandlet med fernis.

Hvor udføres trappeslibning?

For those who have just about any queries about where along with how you can use trægulv tilbud, you possibly can email us at the web-page. Alle former trapper i træ kan med fordel afslibes. Den lille forkant samt den horisontale trædeflade afslibes, og altså ikke Sidestykker, gerichter, gelænder og mellemstykker og så videre.

Afslibning af trappetrin

Invendige trapper er trapper i et hjem, eksempelvis lejlighed eller villa. Hvor derimod en trappeopgang er betegnelsen for trapperne i en etageejendom. Trapper, der tidligere har været behandlet med fernis må renoveres med specialudstyr, rekvisitter og maskiner.

Afslibning af trapper

Afslibning af trapper laves med en lille gulvslibemaskine, og efter helt samme principper som ved gulvafslibning. Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af plankegulve og parketgulve:

Grovslibning

Mellemslibning

Finslibning

Let slibning

Polering

Trætrapper afslibes 4 – 5 gange afhængig af overfladen. Der indledes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den aktuelle behandling. Fra da af afslibes der med finere og finere sandkorn, indtil finishen er acceptabel.

Støv og trappeslibning?

Afslibning af trappe støver en hel del end en almindelig afslibning af trægulve. Det skyldes at der bruges små slibemaskiner, med minimal støvsuge kapacitet. slibningen afsluttes med støvsugning af alle vandrette flader, hvorfor mængden af støv vil bære begrænset.

Bør en trappe overfladebehandles?

Umiddelbart efter slibningen, må der behandles med en overfladebehandling. Her kan der vælges imellem lud, lak, olie med for eksempel hvidpigment. Hvid lud, hvid lak og hvid olie er efterstræbte overfladeløsninger til enhver bolig. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Hvad koster afslibning af trapper og trappeslibning?

Prisen på trappeslibning og afslibning af trapper afhænger af trappens beskaffenhed og størrelse samt hvilken overfladebehandling der besluttes. Indhent billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.